![Restaurant](https://zut.hr/wp-content/uploads/2022/10/IMG_2444_5_6-scaled.jpg)
![menu mobile](https://zut.hr/wp-content/uploads/2022/10/menuhero-mobile-min.png)
Jelovnik
Tradicija, kakvoća, kreativnost
U restoranu pripremamo ribu na kornatski ribarski način, razne školjke, plodove mora, ali i meso, a sve posebno začinjeno uljem iz vlastitog maslinika i dodatkom “Fešta” servirano sa svakodnevnom svježim domaćim kruhom iz krušne peći.
![Food](https://zut.hr/wp-content/uploads/2022/10/IMG_2471_2_3-min-scaled.jpg)
![Food](https://zut.hr/wp-content/uploads/2022/10/IMG_2453_4_5-1-min-scaled.jpg)
Osim uobičajene svježe vrhunske ribe i jastoga restoran priprema i neka jela koja su specifična samo za restoran “Fešta” i ne mogu se naći nigdje drugdje u Hrvatskoj. To su, na primjer, izvrsna pašteta od ugora, tartar od sabljarke, carpaccio od orade s tarufima i kaparima te carpaccio od sabljarke s grejpom i rikolom.
![Food](https://zut.hr/wp-content/uploads/2022/10/IMG_2471_2_3-min-scaled.jpg)
![Food](https://zut.hr/wp-content/uploads/2022/10/IMG_2453_4_5-1-min-scaled.jpg)