Sufinancirano sredstvima Europske unije iz europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo

PREGLED

Ovom stranicom upravlja Colonia d.o.o. Na stranici, pojmovi “mi”, “nas” i “naš” odnose se na Colonia d.o.o.. Colonia d.o.o. nudi ovu stranicu, uključujući sve informacije, alate i usluge koji su vam, korisniku, dostupni preko ove stranice, pod uvjetom da ste pristali na sva pravila, uvjete i politike naznačene na ovoj stranici.

Posjetom našeg web mjesta i / ili kupnjom od nas, sudjelujete u našoj “Usluzi” i prihvaćate sljedeće uvjete (“Uvjeti pružanja usluge”, “Uvjeti”), uključujući i one dodatne uvjete i pravila koji su ovdje navedeni i / ili dostupni putem hiperveze. Ovi Uvjeti pružanja usluge primjenjuju se na sve korisnike web mjesta, uključujući, bez ograničenja, korisnike koji su preglednici, prodavači, korisnici, trgovci i / ili suradnici sadržaja.

Pažljivo pročitajte ove Uvjete pružanja usluge prije pristupa ili upotrebe naše web stranice. Pristupom ili korištenjem bilo kojeg dijela web mjesta, prihvaćate činjenicu da ste vezani ovim Uvjetima pružanja usluge. Ako se ne slažete sa svim uvjetima i odredbama ovog ugovora, nećete moći pristupiti web stranici ili koristiti nikakve usluge. Ako se ovi Uvjeti pružanja usluge smatraju ponudom, prihvaćanje je izričito ograničeno na ove Uvjete pružanja usluge.

Sve nove značajke ili alati koji se dodaju u postojeću trgovinu također će biti podložni Uvjetima pružanja usluge. U ovom trenutku možete pregledati najnoviju verziju Uvjeta pružanja usluge na ovoj stranici. Zadržavamo pravo ažuriranja, izmjene ili zamjene bilo kojeg dijela ovih Uvjeta pružanja usluge objavljivanjem ažuriranja i / ili izmjena na našoj web stranici. Vaša je odgovornost periodički provjeravati ovu stranicu za promjene. Vaša daljnja uporaba ili pristup web stranici nakon objavljivanja bilo kakvih izmjena predstavlja prihvaćanje tih promjena.

Naša trgovina je smještena na InfoNet serverima.

DIO 1 – UVJETI ONLINE TRGOVINE

Slažući se s ovim Uvjetima pružanja usluge, izjavljujete da ste barem u dobi punoljetnosti u vašoj državi ili pokrajini prebivališta ili da ste punoljetni u vašoj državi ili pokrajini prebivališta, a dali  ste svoj pristanak bilo kojem od vaših maloljetnih članova obitelji da koriste ovu stranicu.

Ne smijete upotrebljavati naše proizvode za bilo kakvu ilegalnu ili neovlaštenu svrhu niti da, kad koristite Uslugu, kršite zakone u vašoj jurisdikciji (uključujući ali ne ograničavajući se na zakone o autorskim pravima).

Ne smijete prenositi crve ili viruse niti bilo koji kod kodova destruktivne prirode.

Proboj pravila ili kršenje bilo kojeg uvjeta rezultirat će trenutnim ukidanjem usluga.

DIO 2 – OPĆI UVJETI

Zadržavamo pravo odbiti uslugu nikome iz bilo kojeg razloga u bilo kojem trenutku.

Razumijete da se vaš sadržaj (ne uključujući podatke o kreditnoj kartici) može prenijeti nekriptiran i uključivati (a) prijenose preko različitih mreža; i (b) promjene u skladu i prilagodbe tehničkim zahtjevima povezivanja mreža ili uređaja. Podaci o kreditnoj kartici uvijek su šifrirani tijekom prijenosa preko mreža.

Slažete se da nećete reproducirati, duplicirati, kopirati, prodavati, preprodavati ili iskoristiti bilo koji dio Usluge, korištenje Usluge ili pristup Usluzi ili bilo kojem kontaktu na web stranici putem koje je usluga pružena, bez izričitog pismenog odobrenja s naše strane.

Naslovi korišteni u ovom ugovoru uključeni su samo zbog praktičnosti i neće ograničavati ili na drugi način utjecati na ove Uvjete.

DIO 3 – TOČNOST, CJELOVITOST I TRAJANJE INFORMACIJA

Nismo odgovorni ako podaci dostupni na ovim stranicama nisu precizni, potpuni ili aktualni. Materijal na ovoj web-lokaciji predviđen je samo za opće informacije i ne treba se pozivati na isti ili koristiti kao jedinu osnovu za donošenje odluka bez konzultacija s primarnim, točnijim, potpunijim ili pravovremenim izvorima informacija. Svakim oslanjam na materijal na ovoj stranici je na vaš vlastiti rizik.

Ova web lokacija može sadržavati određene povijesne podatke. Povijesne informacije nužno nisu aktualne i isključivo su informativne. Zadržavamo pravo izmjene sadržaja ove stranice u bilo kojem trenutku, ali nismo obvezni ažurirati nikakve informacije na našoj web stranici. Slažete se da je vaša odgovornost pratiti promjene na našoj web stranici.

DIO 4 – IZMJENE USLUGA I CIJENE

Cijene naših proizvoda mogu se mijenjati bez najave.

Pridržavamo pravo izmjene ili prekida usluge u bilo kojem trenutku (ili bilo koji njegov dio ili sadržaj) bez prethodne obavijesti u bilo kojem trenutku.

Nećemo biti odgovorni vama niti bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmjenu, promjenu cijene, obustavu ili prekid Usluge.

DIO 5 – PROIZVODI ILI USLUGE

Uložili smo maksimalne napore kako bismo što je moguće preciznije prikazali boje i slike naših proizvoda koji se pojavljuju u trgovini. Ne možemo jamčiti da će prikaz bilo koje boje vašeg monitor biti precizan.

Zadržavamo pravo, ali bez obaveze, ograničiti prodaju naših proizvoda ili usluga bilo kojoj osobi, geografskoj regiji ili nadležnosti. Ovo pravo možemo koristiti svaki slučaj zasebno. Zadržavamo pravo ograničiti količinu proizvoda ili usluga koje nudimo. Svi opisi proizvoda ili cijena proizvoda podložni su promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne najave, po vlastitom nahođenju. Zadržavamo pravo na ukidanje bilo kojeg proizvoda u bilo kojem trenutku. Svaka ponuda za bilo koji proizvod ili uslugu napravljen na ovoj web stranici ništavna je tamo gdje je zabranjeno.

Ne jamčimo da će kvaliteta bilo kojeg proizvoda, usluga, informacija ili drugog materijala kupljenog ili dobivenog od vas ispuniti vaša očekivanja ili da će bilo kakve pogreške u Usluzi biti ispravljene.

DIO 6 – TOČNOST RAČUNA I INFORMACIJE RAČUNA

Zadržavamo pravo odbiti bilo koju narudžbu koju ste nam poslali. Možemo, prema vlastitom nahođenju, ograničiti ili otkazati količine kupljene po osobi, po kućanstvu ili po narudžbi. Ta ograničenja mogu obuhvaćati narudžbe koje postavlja isti račun klijenta, ista kreditna kartica i / ili narudžbe koje koriste istu adresu za naplatu i / ili dostavu. U slučaju izmjene ili otkazivanja narudžbe, pokušat ćemo vas obavijestiti kontaktiranjem e-pošte i / ili adrese za naplatu / telefonskom broju u trenutku kada je narudžba izvršena. Zadržavamo pravo ograničiti ili zabraniti narudžbe koje, po našem mišljenju, smiju postavljati dileri, preprodavači ili distributeri.

Slažete se da će te pružiti trenutne, potpune i točne podatke o kupnji i računu za sve kupnje u našoj trgovini. Slažete se da će te što prije ažurirati svoj račun i ostale informacije, uključujući vašu e-adresu i brojeve kreditnih kartica i datume isteka, kako bismo mogli dovršiti transakcije i kontaktirati ih po potrebi.

DIO 7 – DODATNI NEOBAVEZNI ALATI

Možemo vam pružiti pristup alatu treće strane preko kojih ne pratimo niti imamo nikakvu kontrolu niti utjecaj.

Prihvaćate i slažete se da pružamo pristup takvim sredstvima “kakav jest” i “kao što je dostupno” bez ikakvih jamstava, izjava ili uvjeta bilo koje vrste i bez ikakvog odobrenja. Nećemo imati nikakvih odgovornosti koje proizlaze iz ili se odnose na vašu upotrebu opcionalnih alata treće strane.

Svaka upotreba neobaveznih alata koja se nude putem web mjesta u potpunosti je na vaš vlastiti rizik i diskreciju i odgovorni ste osigurati da ste upoznati sa i da odobravate uvijete po kojima su dostupni ti alati od treće strane.

Možda ćemo, u budućnosti, ponuditi nove usluge i / ili značajke putem web stranice (uključujući i puštanje novih alata i resursa). Takve nove značajke i / ili usluge također će biti podložne ovim Uvjetima pružanja usluge.

DIO 8 – LINKOVI TREĆIH STRANA

Određeni sadržaji, proizvodi i usluge dostupni putem naše Usluge mogu uključivati materijale trećih strana.

Veze trećih strana na ovoj web stranici mogu vas uputiti na web stranice trećih strana koje nisu povezane s nama. Nismo odgovorni pregledati ili procijeniti sadržaj ili točnosti, i ne jamčimo i nećemo imati nikakvih odgovornosti za bilo kakve materijale ili web stranice treće strane ili za bilo koji drugi materijal, proizvode ili usluge trećih strana.

Nismo odgovorni za bilo kakvu štetu ili štetu koja se odnosi na kupnju ili upotrebu dobara, usluga, resursa, sadržaja ili bilo koje druge transakcije izvršene u vezi s web stranicama treće strane. Molimo pažljivo pregledajte pravila i prakse treće strane i uvjerite se da ih razumijete prije nego što se uključite u bilo koju transakciju. Pritužbe, tvrdnje, zabrinutosti ili pitanja vezana uz proizvode trećih strana trebaju biti upućena trećoj strani.

DIO 9 – KORISNIČKI KOMENTARI, PREGLEDNI POGLAVLJE I OSTALI PODNESCI

Ako po našem zahtjevu pošaljete određene konkretne prijave (na primjer unose u natječaj) ili bez našeg zahtjeva, šaljete kreativne ideje, prijedloge, prijedloge, planove ili druge materijale, bilo online, putem e-pošte, poštom ili na drugi način (kolektivno, “komentari”), slažete se da u bilo kojem trenutku bez ograničenja možemo uređivati, kopirati, objavljivati, distribuirati, prevesti i na bilo koji način upotrijebiti bilo koji komentar koji nam pošaljete. Mi nismo i nećemo biti obvezni zadržati bilo kakve komentare u tajnosti; (2) platiti naknadu za bilo kakve komentare; ili (3) odgovoriti na bilo kakve komentare.

Možemo, ali nemamo obvezu, pratiti, uređivati ili ukloniti sadržaj za koji utvrdimo prema vlastitom nahođenju da je protuzakonit, uvredljiv, prijeteći, klevetnički, klevetnički, pornografski, opscen ili na drugi način neprikladan ili krši intelektualno vlasništvo bilo koje strane ili ove Uvjete pružanja usluge.

Slažete se da vaši komentari ne krše bilo koje pravo trećih strana, uključujući autorsko pravo, zaštitni znak, privatnost, osobnost ili neko drugo osobno ili vlasničko pravo. Nadalje, slažete se da vaši komentari neće sadržavati klevetnički ili na drugi način protuzakonit, zlonamjerni ili opsceni materijal ili sadržavati bilo koji računalni virus ili drugi zlonamjerni softver koji bi na bilo koji način mogli utjecati na rad Usluge ili bilo koje povezane web stranice. Ne smijete upotrebljavati lažnu adresu e-pošte, pretvarati se da ste netko drugi ili na drugi način obmanuti nas ili treće strane u vezi s podrijetlom bilo kakvih komentara. Vi ste isključivo odgovorni za sve vaše komentare i njihovu točnost. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost niti preuzmemo odgovornost za bilo kakve komentare koje ste postavili vi ili bilo koja treća strana.

DIO 10 – OSOBNE INFORMACIJE

Vaše podnošenje osobnih podataka putem trgovine uređeno je našim pravilima o privatnosti.

DIO 11 – POGREŠKE, NETOČNOSTI I OTKAZIVANJA

Ponekad postoje informacije na našoj web stranici ili u usluzi koje sadrže tipografske pogreške, netočnosti ili propuste koji se mogu odnositi na opise proizvoda, cijene, promocije, ponude, troškove otpreme proizvoda, vremena prijevoza i dostupnosti. Zadržavamo pravo da ispravimo bilo kakve pogreške, netočnosti ili propuste te da promijenimo ili ažuriramo informacije ili otkazujemo narudžbe ako su bilo kakve informacije u Usluzi ili na bilo kojoj povezanoj web stranici netočne u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti (uključujući nakon što pošaljete narudžbu).

Ne obvezujemo se ažurirati, izmijeniti ili razjasniti informacije u Službi ili na bilo kojoj srodnoj web stranici, uključujući, bez ograničenja, podatke o cijenama, osim u slučajevima propisanim zakonom. Niti jedan datum ažuriranja ili osvježavanja koji se primjenjuje u Usluzi ili na bilo kojoj srodnoj web stranici, ne smije se naznačiti da su sve informacije u Usluzi ili na bilo kojoj srodnoj web stranici izmijenjene ili ažurirane.

DIO 12 – NEDOZVOLJENA KORIŠTENJA

Pored ostalih zabrana navedenih u Uvjetima pružanja usluge, zabranjeno je koristiti web-mjesto ili njegov sadržaj: (a) za bilo koju nezakonitu svrhu; (b) tražiti druge da obavljaju ili sudjeluju u nezakonitim radnjama; (c) kršiti bilo koji međunarodni, savezni, provincijski ili državni propisi, pravila, zakoni ili lokalni pravilnici; (d) da prekrši ili krši naša prava intelektualnog vlasništva ili prava intelektualnog vlasništva drugih; (e) uznemiravati, zlostavljati, vrijeđati, škoditi, klevetati, klevetati, zlostavljati, zastrašiti ili diskriminirati na temelju spola, spolne orijentacije, vjere, etničke pripadnosti, rase, dobi, nacionalnog podrijetla ili invalidnosti; (f) podnijeti lažne ili obmanjujuće informacije; (g) prenositi ili prenositi viruse ili bilo koju drugu vrstu zlonamjernog koda koji će se koristiti ili će se koristiti na bilo koji način koji će utjecati na funkcionalnost ili rad Usluge ili bilo koje povezane web stranice, druge web stranice ili Internet; (h) skupljati ili pratiti osobne podatke drugih; (i) na neželjenu poštu, phish, pharm, izgovor, pauk, puzanje ili struganje; (j) za bilo kakvu opscenu ili nemoralnu svrhu; ili (k) ometati ili zaobići sigurnosne značajke Usluge ili bilo koje povezane web stranice, druge web stranice ili Internet. Zadržavamo pravo da prekinemo vašu upotrebu Usluge ili bilo koje povezane web stranice zbog kršenja bilo koje zabranjene uporabe.

DIO 13 – ODRICANJE JAMSTAVA; OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Ne jamčimo, ne predstavljamo ili garantiramo da će vaše korištenje naše usluge biti neprekinuto, pravodobno, sigurno ili bez pogrešaka.

Ne jamčimo da će rezultati koji se mogu dobiti od korištenja usluge biti točni ili pouzdani.

Slažete se da s vremena na vrijeme možemo ukloniti uslugu na neodređeno vrijeme ili otkazati uslugu u bilo kojem trenutku bez obavijesti o vama.

Izričito se slažete da je vaša upotreba ili nemogućnost korištenja usluge na vašem vlastitom riziku. Usluga i svi proizvodi i usluge koje vam se pružaju putem ove usluge (osim ako ih izričito navodi) pod uvjetom da je “onakav kakav” i “kao što je dostupan” za vašu upotrebu, bez ikakve zastupljenosti, jamstva ili uvjeta bilo koje vrste, bilo izričite ili ukljucujuci sve podrazumijevane jamstva ili uvjete prodaje, kvaliteta koje se mogu prodati, prikladnost za određenu svrhu, trajnost, naziv i nepristrasnost.

Ni u kojem slučaju Colonia d.o.o., naši direktori, službenici, zaposlenici, podružnice, agenti, izvođači radova, pripravnici, dobavljači, davatelji usluga ili davatelji licence ne snose odgovornost za bilo kakvu ozljedu, gubitak, potraživanje ili bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, kaznenu, , ili posljedične štete bilo koje vrste, uključujući, bez ograničenja, izgubljenu zaradu, izgubljenu zaradu, izgubljenu štednju, gubitak podataka, troškove zamjene ili bilo kakve slične štete, bilo temeljene na ugovoru, prekršajima (uključujući nemarnost) od upotrebe bilo koje usluge ili bilo kojeg proizvoda nabavljene pomoću usluge ili za bilo koji drugi zahtjev koji se na bilo koji način odnosi na vašu upotrebu usluge ili bilo kojeg proizvoda, uključujući, ali bez ograničenja, bilo kakve pogreške ili propuste u bilo kojem sadržaju, ili bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje vrste nastalih uslijed uporabe usluge ili bilo kojeg sadržaja (ili proizvoda) koji je objavljen, prenesen ili na drugi način dostupan putem usluge, čak i ako je upućen na njihovu mogućnost. Budući da neke države ili jurisdikcije ne dopuštaju isključivanje ili ograničavanje odgovornosti za posljedičnu ili slučajnu štetu, u takvim državama ili jurisdikcijama, odgovornost će biti ograničena na maksimalnu dopuštenu razinu zakonom.

DIO 14 – OTKAZIVANJE

Slažete se da ćete obeštetiti, braniti i zaštititi Colonia d.o.o. i naših podružnica, partnera, službenika, direktora, agenata, izvođača radova, davatelja licence, pružatelja usluga, podizvođača, dobavljača, pripravnika i zaposlenika, uključujući razumne troškove odvjetnika, koje je napravila bilo koja treća strana zbog ili je proizašla iz kršenja ovih Uvjeta pružanja usluge ili dokumenata koje sadrže referencama ili vašeg kršenja bilo kojeg zakona ili prava treće strane.

DIO 15. – PRESTANAK

Obveze stranaka nastalih prije datuma prestanka važenja ugovora ne poništavaju se poništavanjem ugovora.

Ovi Uvjeti pružanja usluge su na snazi osim ako i do vas prekršite ili vi ili nas. Možete otkazati ove Uvjete pružanja usluge u bilo kojem trenutku tako što ćete nas obavijestiti da više ne želite koristiti naše usluge ili prestanete koristiti našu web stranicu.

Ako u našem jedinom presudi ne uspijete, ili sumnjamo da ste propustili, da se pridržavate bilo kojeg uvjeta ili odredbe ovih Uvjeta pružanja usluge, možemo i prekinuti ovaj ugovor u bilo kojem trenutku bez prethodne najave i ostat ćete odgovorni za sve dospjele iznose do i uključujući datum prestanka; i / ili u skladu s tim može uskratiti pristup našim Uslugama (ili njihovim dijelovima).

DIO 16 – CJELOKUPNI UGOVOR

Neuspjeh nas da ostvarimo ili provodimo bilo kakvo pravo ili pružanje ovih Uvjeta pružanja usluge ne predstavljaju odricanje od takvog prava ili odredbe.

Ovi Uvjeti pružanja usluge i sva pravila ili pravila o radu koje nam je objavio na ovoj web stranici ili u odnosu na Uslugu predstavljaju cjelokupan sporazum i razumijevanje između vas i nas i reguliraju vašu upotrebu Usluge, nadomješćujući sve prethodne ili suvremene ugovore, komunikacije i prijedloge , bilo usmeno ili pisano, između vas i nas (uključujući, ali ne ograničavajući se na, prethodne verzije Uvjeta pružanja usluge).

Svaka nejasnoća u tumačenju ovih Uvjeta pružanja usluge ne smije se tumačiti protiv stranke koja ga je sastavila.

DIO 17 – KONTAKT INFORMACIJE

Pitanja o Uvjetima pružanja usluge trebaju biti poslane na adresu kresimir.mudronja@gmail.com.

Colonia d.o.o.

Ulica Luke 45, Murter

OIB ‭37755965583

MB 00408956

HR3923400091110200805